VÄLKOMMEN TILL

HERMOD CREATION AGENCY

Hermod Creation Agency är en liten byrå med hög kompetens inom digital kommunikation. Företaget startades och drivs av Andreas Karlsson. Andreas är Civilingenjör i Teknisk Fysik och arbetade tidigare på Ericsson i Mjärdevi (Linköping). Han har sålt reklam och presentationsfilmer till företag runt hela Norden. Hemligheten bakom framgången är den unika kombinationen mellan budskap, design och teknisk kompetens.

FILOSOFI

Hermod Creation Agency brinner för entreprenörskap och företagande. Det finns just nu ett nästan oändligt behov utav resultatdriven webb och digital marknadsföring. Design, budskap och teknisk innovation driver världen framåt med allt snabbare takt. Många företag missar de fantastiska möjligheter som finns eftersom de inte kan eller har tid att lära sig allt som finns inom webb och digital marknadsföring. HCA existerar för att skapa nya affärer till företagare och entreprenörer.

VILKA JOBBAR VI MED

Andreas jobbar med professionella, ärliga och vänliga företagare. När vi gör affärer så håller vi oss till överenskommelser och vi ödslar inte varandras tid. De här projekten levereras med omsorg och värme för att se till så du får ut så mycket som möjligt utav vårt projekt. Du blir en del av familjen med vårt växande nätverk utav hungriga företagare.

NÄR STARTAR VI

Vi börjar med ett uppstartsmöte där vi går igenom dina tankar och önskemål. På det här mötet bestämmer vi vad som ska levereras samt när vi kan börja samt när projektet kommer att levereras.

PROCESS

När vi bestämmer oss för att arbeta ihop så får du skriva under en offert med beskrivning över vad vi ska leverera. Du kommer att avstämmas kontinuerligt under projektets gång och vi kommer att ha ett möte per vecka under projektets fortlöpande. Liftoff!