fbpx

HERMOD CREATION AGENCY

Hermod Creation Agency är en liten byrå med hög kompetens inom digital kommunikation och teknik. Företaget startades och drivs av Andreas Karlsson. Andreas är Civilingenjör i Teknisk Fysik och arbetade tidigare på Ericsson i Mjärdevi (Linköping). Han har sålt reklam och presentationsfilmer till företag runt hela Norden. Hemligheten bakom framgången är Andreas strävan efter perfektion och den unika kombinationen mellan budskap, design och teknisk innovation.

FILOSOFI

Hermod Creation Agency brinner för entreprenörskap och företagande. Det finns just nu ett nästan oändligt behov utav resultatdriven webb och digital marknadsföring. Design, budskap och teknisk innovation driver världen framåt med allt snabbare takt. Många företag missar de fantastiska möjligheter som finns eftersom de inte kan eller har tid att lära sig allt som finns inom webb och digital marknadsföring. HCA existerar för att skapa nya affärer till företagare och entreprenörer.

VILKA JOBBAR VI MED

Andreas jobbar med professionella, ärliga och vänliga företagare. När vi gör affärer så håller vi oss till överenskommelser och vi ödslar inte varandras tid. De här projekten levereras med omsorg och värme för att se till så du får ut så mycket som möjligt utav vårt projekt. Du blir en del av familjen med vårt växande nätverk av hungriga företagare.

NÄR STARTAR VI

Vi börjar med ett uppstartsmöte där vi går igenom dina tankar och önskemål. På det här mötet bestämmer vi vad som ska levereras, när vi kan börja samt när projektet kommer att levereras.

PROCESS

När vi bestämmer oss för att arbeta ihop så får du enkla beskrivningar över hur projektet fungerar och vad du behöver tänka på under resans gång. Liftoff!

sv_SESwedish