HERMOD CREATION AGENCY

En liten byrå med stor kompetens

Hermod Creation Agency är en liten byrå med hög kompetens inom digital kommunikation och teknik. Andreas Karlsson grundade och driver även företaget. Han är utbildad civilingenjör i teknisk fysik med erfarenhet från Ericsson i Mjärdevi (Linköping). Andreas har producerat presentationsfilmer till både nystartade företag och mer etablerade företag, exempelvis Volvo, Visma, AFRY, Alimak och Företagarna.

FILOSOFI

Passion för företagande

Hermod Creation Agency brinner för entreprenörskap och företagande. De tror på potentialen hos alla företag att lyckas, oavsett storlek eller bransch. De hjälper företag att uppnå sina mål genom att utveckla effektiva webbplatser och digital marknadsföring.

PROCESS

Om Hermod Processen

Hermod arbetar med en tydlig process för att säkerställa att varje projekt blir en framgång. De börjar med ett uppstartsmöte för att diskutera kundens mål och önskemål. Därefter utarbetar de en plan för att förverkliga dessa mål.

VILKA JOBBAR VI MED

Professionalism

Hermod Creation Agency står i nära samarbete med professionella, ärliga och vänliga företagare. Genom att lägga fokus på att leverera högkvalitativa projekt, skräddarsydda efter varje kunds unika behov, strävar byrån efter att skapa långsiktiga och framgångsrika partnerskap.

NÄR STARTAR VI

Hermod Kickoff

Samarbetsprocessen inleds med ett noggrant uppstartsmöte där kundens mål och önskemål diskuteras ingående. På detta möte fastställs projektets omfattning, startdatum och leveransdatum för att säkerställa tydlighet och transparens genom hela projektet. Liftoff!