Våra senaste projekt!

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa ditt företag att lyckas? Andreas har arbetat med större företag som VOLVO, VISMA och FÖRETAGARNA, men han brinner också för att hjälpa nystartade företag att lyckas. Luta dig tillbaka och njut av våra tidigare projekt!!

PS. Om du stänger av kakorna på sidan så fungerar inte videospelaren.

KOSTNADSFRI OFFERT

 Hermod Creation Agency – Din partner för engagerande videoproduktion

Hoppas att du tyckte våra senaste videor var lika engagerande som vi! Våra videor är utformade för att fånga din uppmärksamhet och samtidigt hålla den kvar. Vi använder en mängd olika tekniker, inklusive 2D/3D-animation och dessutom filmad video, för att skapa videor som är både informativa och underhållande.

2D/3D-animation

2D/3D-animation är ett kraftfullt verktyg som kan användas för att skapa allt från abstrakta konstverk till realistiska berättelser. Som du ser i våra senaste projekt så använder vi den senaste animationstillverkningstekniken för att skapa videor som är både visuellt tilltalande och effektiva.

Filmad video

Filmad video är ett utmärkt sätt att fånga en händelse eller en berättelse i verkligheten. Vi har även tillgång till professionell filmutrustning och erfarna filmare som kan skapa videor som är både högkvalitativa och engagerande.

Formulär

Om du har några frågor eller om du är intresserad av att beställa en video, tveka inte att använda formuläret nedan. Vi ser fram emot att höra från dig!